Oltiin toissa iltana perinteisellä metsälenkillä ja Pipsahan tuttuun tyyliin rymyää ympäri metsää ja polkuja, mutta ei koskaan mene kovin kauaksi, eli korkeintaan 2minuuttia on poissa näkyvistä. No tällä lenkillä sitten isännän kanssa huomattiin että missähän koira mahtaa mennä kun on ollut harvinaisen kauan poissa näkyvistä?? No me siinä sitten huudeltiin noin 10min ja ei näy koiraa missään ja mitään ei myöskään kuulunut, Pipsa kun ei hauku eikä ulise.

Isäntä sitten tuumasi jotta eiköhän käännytä takaisin ja mennä samaa reittiä, tultiin siihen tulokseen että kaikki ei tosiaan ole kunnossa, no noin 5min lisää aikaa ja metsästä alkoi kuulua töminä ja  KAMALA huohotus ja läähätys, Pipsahan sieltä tuli ja aivan pikimustana kyjistä ja kaulasta alaspäin ja niin väsyneenä ettei takajalat meinannut pitää ja henkeä veti oikein haukkomalla,  Ilmeisesti oli metsässä juostessaan pudonnut johonkin suonsilmäkkeeseen tai kura ojaan josta sitten on yrittänyt riuhtoa itseään irti tuon 15min.

Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, pikkuhiljaa sitten käveltiin kotiin välillä huilaten ja sitten pesulle ja ruokakupin kautta nukkumaan.

Mutta kyllä minä säikähdin, mistä me oltaisiin se sieltä metsästä löydetty jos ei itse olisi päässyt ylös, kun ei se riepu hauku???