Meidän neiti täytti 8kk  ja kaikki mahdolliset hajut on alkanut kiinnostamaan aivan kamalasti, nenä maassa mennään koko ajan ja joka paikkaan. Myös pissi pysähdyksiä tehdään paljon tiheämmin kun mitä aiemmin.

Juoksuvaijeri laitettiin pihaan ihan Pipsan oman turvallisuuden takia, kun tuppaa juoksemaan autojen perässä ja nyt syksy aikaan kun on liikennettä niin pysyy pihassa eikä jää auton alle. Minua tosin säälitti kovasti kun katsoin sitä valjaissa nököttävää karvaturria, kun ei se suostunut aluksi edes kävelemään siin ähihnan päässä.Ei se pitkiä aikoija siinä kerrallaan ole ollut 10min korkeintaan ja silläkin aikaa käyn jo monesti ikkunasta katsomassa että kaikki on hyvin.

Jatkossakin Pipsa saa olla kyllä vapaana niin paljon kun mahdollsita, mutta eipä tarvitse koko ajan olla korva kuulolla että tuleeko autoja. Tässä asiassa kannattaa ehkä olle ennekko fiksu ennen kun jälki viisas.

Muuten kaikki on mennytkin ihan hyvin, mökillä keittiöremontti valmistuu ja onneksi niin. ollaan oltu evakossa yläkerran keittiössä ja mun selkä ei kohta enään kestä. pipsa kun menee raput yläkertaan oiekin mallikkaasti, mutta alas ei tule vaikka kuinka houkuttelee ei edes kinkku auta siihen. Se pelkää koko rappukäytävää ihan kauheasti, niinpä minä kannan sen 24kg noin 8 kertaa päivässä alakertaan. Tyttö on sen verran iso etten sitä paitsi meinaa nähdä sen takaa missä on raput niin sekin vielä vaikeuttaa operaatiota.

Että näin!