Niin semeni sitten pidennetty viikonloppu Tahkolla mökkeilemässä. Aivan ihanan syksyiset oli kelit ja porukka nautti suunnattomasti. Pipsa oli aluksi vähän ihmeissään että mikäs paikka tää on ja miksi ei olla omalla mökillä, mutta ei aikaakaan kun jo valtasi sohvan, eikä suostunut nukkumaan lattialla sitten lainkaan (en kyllä minäkään nukuuis jos vaihtoehtona on pehmoinen sohva). Jännä nähdä miten koira osaa myös olla vapaalla, normaali aamuna se jo odottaa kello 6 että lähdetään lenkille, mutta nyt ei eväänsä heilauttanut vielä kahdeksankaan aikaan sohvalta, venytteli vaan ja käänsi kylkeä. Sivusilmällä surasi aamupalatouhuja ja vasta sitten kun puettiin ulkovaatteita, niin nousi ylös. osasyynä tietty voi olla se että tehtiin todella pitkiä 2-4 h lenkkejä pitkin metsiä ja golfkenttien reunoja, että saattoi meidän pikkuinen olla hivenen väsynytkin.

Eilen kävin ostamassa juoksuliekan pihaan, se täytyy asentaa nyt kun on tuo sienestys/metsästys aika ja meidän pihatiellä kulkee autoja kamalan paljon, Pipsa kun luulee että ne kaikki autot on tulossa edelleenkin meille kylään, se hyppää "aidan" yli ja menee keskelle tietä seisomaan ja odottamaan kun kuulee auton ääne. No nyt sitten ei jätetä sitä valvomatta pihaan lainkaan ilman hihnaa. Eikä se silloin pihasta lähdekkään jos siellä on aikuisia "vahtimassa". Ihan vaan Pipsan oman turvallisuuden kannalta.

Ekat punkitkin on ilmaantuneet nyt syksyn kosteista heinikoista, koko kesänä ei löytynyt ensimmäistäkään, nyt on ollut jo 3 muutaman päivän sisällä jotka olen irrottanut. Mutta jos päästäisiin tämä syksy nyt ilman punkkipannan hommausta.

Laitan uusia kuvia kun ehdin.