Eilen illalla huomasin että Pipsan oikea silmänalunen alkaa oleen hivenen turvoksissa. Mitään punkkeja yms.. ei löytynyt ja illan mittaan turvotus ei vaan hävinnyt. Niinpä sitten sain eläinlääkäriin ajan tänään iltapäivällä. Voi kuulema olla että kun silmä ei vuoda, niin hampaan koloon on jäänyt jotain joka aiheuttaa "posken" turvotuksen. Se oli puhelin arvio mutta mennääniltapäivällä käymään tohtorilla niin saadaan varmuus asiaan mistä on kyse.

Muuten onkin ollut ihan normaalia eloa, isännän veljen kanssa suunniteltiin josko hän ottaisi Pipsaa lintumetälle mukaan tässä joku päivä, niin saataisiin vähän tuntumaa että mitä siellä tapahtuu. Ja ainakin koira varamasti tykkää.Teeriä kun omalla ajallaan tykkää ainakin kovasti hätistellä.

 

Pihaan on juoksulieka nyt hommattu ja asennusta vaille valmis. pakko sitä on alkaa käyttää kun se autojen perässä juoksu on NIIN kivaa kun olla ja voi ja metsäautotie kun alkaa meiltä eteenpäin, niin trafiikki on tosi kova, kun on sieni, marja ja metsästys aika.